New in


Friday

Ligger i sängen och kollar på one tree hill, bästa serien någonsin! Annars vet jag inte vad jag ska göra idag, kanske ska träffa några vänner ikväll, men vi får se! Hoppas ni får en bra fredag :)


Mina mål 2013

• komma igång med träningen
• bli bättre i skolan
• göra sommarn 2013 till den bästa någonsin
• åka på alla rix fm festivaler
• gå ut 9an med betygen i handen glad och nöjd
• börja sommarjobba
• gå på justin biebers konsert
• gå på 1D's konsert
• leva livet till fullo


24 januari

Sitter och larvar mig lite i photobooth en torsdagskväll som denna, ska snart äta lite och sedan åka bort till mormor en sväng, mysigt! Vi har långhelg nu med, sååå skönt! Har iof varit sjuk hela veckan, men är frisk nu, så vi får se vad helgen har att erbjudna. Hoppas ni har haft en bra dag, kram! :)

.


winterland

 

I don't mind if you don't mind


Mot stan

Skjorta/carlings Stickad/Hm Jeans/Dr Denim Klocka/Regal

Powerwalk


LOL

Ligger i sängen och kollar på LOL, vet inte hur många gånger jag har sett den, så himla bra!! Vid fyra åker jag in till stan för att möta upp Hannah och Daria, vi ska köpa lite godsaker för att sedan åka ut till Nelly för lite mys. Låter riktigt bra enligt mig! Hoppas ni får en bra lördag!


What doesn't kill you makes you stronger

Har precis kommit hem till Daria nu, vi hade spinning på idrotten sista lektionen, riktigt jobbigt faktiskt! Annars har det varit en rätt bra dag, har valt till gymnasiet nu, rätt nervös hehe..


Helgen planerad

Eftersom mina kusiner blev sjuka och jag inte kan komma till dem i helgen, så har jag nu planerst om allt bara på en dag. Imon sover jag hos bästa daria, på fredag firar jag och några andra tjejer henne. På lördag åker jag och några andra tjejer till nelly och sover hos henne, supermysigt! Ser ut som att min helg kommer bli riktigt bra faktiskt!!


kandeeshop

Så sjukt snyggt, hoppas att det hamnar i min brevlåda inom kort!
Från kandeeshop.

första semlan

Kom precis hem från skolan, mamma hade köpt med sig lite onsdagsfika, mums! 
Har inga läxor idag heller, så himla skönt. Hade tänkt att gå en promenad sen och bara njuta över att vara läxfri. Hoppas att ni har haft en lika bra dag som jag! :)

Even if the sky is fallin' down

Går iallafall och lägger mig mätt ikväll, supergott! 
Ska gå och lägga mig om en stund, så vi hörs imon. Godnatt! 

christmas and new years eve

Jag vill ha jul och nyår igen!! 

every teardrop is a waterfall

Lång och seg dag idag, tur att den är över snart! Ikväll ska jag bara ta det lugnt, plugga och förmodligen kolla på ett avsnitt av gossip girl, sounds good! Känner att det är för mycket i mitt huvud just nu, gymnaisevalet, skolan och massa mer saker. Hur skönt hade det inte varit med en utomlandsresa just nu? 

why does it feels so good but hurts so bad?


Lite om mig


Jag heter Amanda och är 15 år gammal och går alltså sista terminen i nian. Bor i en liten stad i småland med mina föräldrar och mina 3 bröder. Det bästa jag vet är att åka skidor och känslan av att inte ha några prov eller läxor. I denna bloggen kommer jag skriva om lite allt möjligt. Jag hoppas att ni har kommit för att stanna :) Kram
 

www.jumpleague.blogg.se

 
Emelie fixade designen på min blogg, tusen tack till henne! 
 
 

KIOSKHÄNG

Jag och Emelie sitter i skolkiosken till halv 2 ungefär, efter det ska jag hem och då kommer det ett inlägg där jag berättar mer om mig själv, vi hörs då! :)

RSS 2.0